Gå til hovedindhold

Svære smerter

Spørgsmål

Jeg har i de sidste to år lidt af forfærdelige smerter i benene især om natten, det medfører at jeg næsten ikke kan gå. Jeg har det, som om jeg går på elektriske puder, og benene er som træbjælker. Jeg har prøvet vekselbade - ingen virkning - samtidig er jeg meget svimmel. Jeg har også prøvet strøm i benene - ingen virkning.

Efter dette er startet, har jeg fået hukommelsesvigt og kan ikke følge med i f.eks en film i fjernsynet, jeg kan ikke følge handlingen. Jeg lider meget af det i hverdagen, jeg har også fået urinvejs besvær og bliver rigget tre gange i døgnet. Jeg er begyndt at glemme mange ting i min hverdag, det hjælper heller ikke at jeg har slidgigt i ryggen og knæene.

Jeg spiser gababentin, oksikontin, pamolpiller, kinin og fire oksinorm. Jeg føler at det er de oksinorm piller jeg spiser, der kan tage de værste smerter. Jeg må ikke få flere oksinorm piller. Jeg sidder med tårer i øjnene hver nat. Kan I ikke hjælpe mig, jeg kommer aldrig ud, jeg er 73 år, og syntes ikke det kan være rigtigt, at jeg skal leve sådan resten af mit liv.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang