Gå til hovedindhold

Tysabribehandling og feber

Spørgsmål

Jeg har undret mig over, hvorfor jeg ikke får feber mere.

Jeg har fået Tysabri i snart 2 år og plejede, før i tiden, at have feber et par gange om året ved infektioner og forkølelser, men nu får jeg ikke rigtigt feber længere - min temperatur stiger maks. 1 grad ved infektioner, så det er ikke som før, hvor den steg en del mere.

Jeg har fået fortalt, at Tysabri "lægger låg på immunforsvaret, så det ikke kan komme ordentligt op at køre" og at det derfor tager lidt længere tid at komme over infektioner, hvilket jeg også godt kan se på sygedomsperioden.

Nu er mit spørgsmål så: Hvis "immunforsvaret ikke kan komme ordentligt op at køre", kan det så være derfor at der ikke opstår feber? Feber er kroppens måde at hindre bakteriernes vækst og når jeg så ikke får feber, er det så derfor at sygdomsperoíoden er længere ved Tysabri? Er det normalt ikke at få feber ved Tysabribehandling?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang