Gå til hovedindhold

Uacceptable bivirkninger

Spørgsmål
Jeg blev for omkring en måned siden sat på Rebif, på den mindste dosis, men allerede samme nat som jeg havde taget første dosis fik jeg voldsomme smerter i benene.

Dum som jeg var fortsatte jeg behandlingen endnu 2 uger før jeg tog kontakt til hospitalet - det kunne jo være at det bare var mig som var pivet, tænkte jeg. På hospitalet hev de mig dog af medicinen med det samme.

Nu vil de så have at jeg skal prøve Copaxone. Tidligere var jeg på Extavia, men det virkede heller ikke rigtigt.

En anden ting som virkelig går mig på, er at når jeg stikker mig, så får jeg kæmpe store røde mærker -her taler vi om dobbelt størrelse af en 5-krone - som er ømme og nogen gange hårde og smertefulde. Mærkerne er ca 1-2 måneder om at gå helt væk igen.

Jeg føler ikke at hospitalet tager det seriøst, når jeg fortæller dem om dette. De slår det bare hen som en bivirkning og siger at "det er ikke så slemt".

Nu tænker jeg så: Hvis Copaxone heller ikke virker, hvad bliver så det næste? Eller hvad når jeg efter de første 3 ugers behandling er løbet tør for stikkesteder, fordi der er røde mærker over alt?

Jeg har opgivet at stikke andre steder end på lårene og ballerne, da jeg fik ar af det, så der holder jeg mig fra.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang