Gå til hovedindhold

Udbetaling af kritisk sygdomsforsikring

Spørgsmål

Jeg er ny diagnostiseret. Jeg blev færdig med min uddannelse i juni i år, og startede job den 1. august. Mine symptomer startede d. 5. august. Min læge spurgte mig i forbindelse med diagnosen blev stillet, om jeg ønskede, at vente med at få den skrevet i min journal. Det kunne jeg ikke se nogen grund til.

Efterfølgende blev jeg opmærksom på, at min nye pensionsordning gav en engangs erstatning ved visse kritiske sygdomme. Her går sclerose ind under. Jeg søgte om erstatningen, og gav samtykke til de måtte hente min journal fra hospitalet. Knap 4 uger senere, efter de har hentet mine oplysninger, får jeg besked om, at min ansøgning er afvist. Begrundelsen er, at jeg ikke har været medlem i 3 måneder. Jeg er automatisk blevet medlem, jeg forventer og håber på at skulle arbejde 30 år fremad og dermed være medlem af denne pensionsordning. Kan det være rigtigt, min ansøgning bliver afvist? Jeg føler mig noget dum, jeg så ikke ventede 43 dage med, at få diagnosen ført i min journal.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang