Gå til hovedindhold

Usikkerhed omkring fremtidig arbejdssituation

Spørgsmål

Jeg har været i gang med en arbejdsprøvning siden midt i april måned, hvilket jeg fortsat skal være frem til sidst i oktober måned. Efterfølgende skulle jeg så gerne være visiteret til et fleksjob på 20 timer om ugen. Jeg kommer over på ledighedsydelse, medmindre jeg har fundet mig et "rigtigt job", når vi når slutningen af oktober - jeg kan desværre ikke blive på min nuværende arbejdsplads, på grund af økonomisk nedgang, fyringer etc.

Har I et godt råd, til hvordan man kommer helskindet videre, med følselsen af stadig at være én der kan?

Lige nu er man jo "bare" gratis arbejdskraft. Jeg ved godt, at det nok er for ens egen skyld, for at finde ud af hvad man kan holde til etc., men det er også den eneste gulerod for tiden. Derudover er det også noget ambivalent at være her; mine kolleger er meget søde og ligetil, hvorfor jeg har det fint her. Samtidig skal jeg dog, på en eller anden måde, hele tiden "passe på" ikke at involvere mig for meget, idet jeg jo ved at jeg skal videre til oktober. Hvorhen er så det helt store spørgsmål.

Ikke at vide hvad jeg har i vente, giver en indre uro/rastløshed, og sådan en person er jeg slet ikke - jeg har det meget bedre med nogle faste rammer og tryghed, ikke mindst nu, hvor jeg er blevet syg (hvilket jeg heldigvis kun mærker lidt).

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang