Gå til hovedindhold

Vil en ulykkesforsikring med sclerose overhovedet dække

Spørgsmål

Jeg blev ringet op forleden af familiens forsikringsselskab. Som altid spørger de til min ulykkesforsikring, som jeg ikke har. Hvorfor jeg ikke har sådan en? Og som sædvanlig svarer jeg, at jeg har sclerose og er førtidspensionist. Jeg får højeste førtidspension fra før 2004.

Denne gang lykkedes det alligevel den unge mand fra forsikringsselskabet at overtale mig, så nu har jeg også en ulykkesforsikring, men er det dumt? Jeg er jo alligevel 100 % invalid i deres øjne, selv om jeg kan gå i hvert fald med krykke. Jeg har fuld funktion fra lår og op.

Vil jeg overhovedet blive dækket, hvis jeg skulle køre galt eller en anden kører ind i mig, eller at jeg f.eks. falder og brækker et ben eller lignende? Jeg har dog en hændelsesforsikring i Codan. Skal jeg afmelde den? Jeg ved ikke, om jeg ville orke at skulle kæmpe for en sølle erstatning.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang