Gå til hovedindhold

A-vitamin m.v.

Spørgsmål
Jeg har haft kontaktet mange professionelle rådgivere igennem tiden, med henblik på spørgsmål om kosttilskud.

Jeg har virkelig været forvirret omkring kvaliteten af diverse produkter og  har brugt mange penge på diverse kosttilskud, i forsøg på at finde det "bedste". Nu syntes jeg så selv jeg har fundet nogle gode produkter, som jeg har det godt med at tage. Dog ønsker jeg alligevel din vurdering af de vitaminer jeg tager, hvorvidt de er godt sammensat og om jeg eventuelt mangler noget:

Jeg taget dagligt: 1 stk. spektro uden jern og k. 1 stk. Balanceret Mega-B-Stress. 2 stk. Unikalk forte. 5 mg. Actic Cod Liver Oil. (A-vitamin igennem Spektro - 578mcg) (A-vitamin igennem Actic Cod Oil - 195 ug).

Særligt må du gerne tjekke om mit A-vitamin-indtag bliver for højt, da der også er A-vitamin i fiskeolien. Jeg har også et spørgsmål til Spektro; går vitaminet ind og påvirker ens immunsystem, på grund af de urterne der er tilført, sådan at ens immunforsvar kan bliver overaktivt? Er der desuden ekstra vitaminer du vil anbefale under et attak med føleforstyrrelser?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang