Gå til hovedindhold

Yderligere undersøgelser ved synsnervebetændelse

Spørgsmål

Jeg fik ved øjenlægen, i august 2008, konstateret at jeg havde "let synsnervebetændelse". Symptomerne var smerter ved øjenbevægelser, ude af stand til at se farver, tåget syn og synsnedsættelse på højre øje.

Nu har jeg ikke længere smerter ved øjenbevægelser og normalt farvesyn, derudover var mit syn også tilbage på 100 %, ved sidste kontrol. Alligevel har jeg stadig problemer med at læse; jeg ser tåget/mælkehvidt skær, sort tekst er grålig og uskarpt - alt dette er nogen gange værre end andre.

Jeg går stadig til kontrol ved øjenlægen som siger at det at blive undersøgt yderligere, er et "temperament-spørgsmål" og han vil ikke anbefale det . Han siger, at "man jo ikke kan screene sig ud af alting".

Jeg var umiddelbart enig, men er nu i tvivl, om hvorvidt jeg bør få det nærmere undersøgt. Jeg har tidligere (2-3 gange) haft de samme symptomer - i lettere grad - men har ikke søgt læge for det.

Hvad er din vurdering/mening?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang