Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Djursland

Kontakt

 Formand
Jens Holst
Mobil: 2043 5665
E-mail: jensholst@mail.tele.dk

Lokalafdelingen er samlingspunktet for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde.

Det er vores mål at skabe netværk både mellem os, som er berørt af sclerose, og alle jer der har indlflydelse på vores hverdag.

I vores arbejde for at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen afholder vi både oplysende og underholdende arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede.

NETVÆRKSGRUPPEN "MS DJURSLAND"

En gruppe for medlemmer med sclerose. Vi mødes en aften først på måneden og drøfter de emner, der falder os ind – både med relation til sclerose og livet i øvrigt. De fleste gange mødes vi i Dr. Ferieby – se tid og sted under aktiviteter. Der er ingen tilmelding, så mød blot op. Du er også velkommen til at ringe til Sonny Petersen på tlf. 2944 2447 og høre mere om gruppen.

Vi vil gerne tilbyde flere at deltage i netværksgrupper for medlemmer med sclerose. Det kan f.eks. være en gruppe i den sydlige del af Djursland, en mandegruppe, en nørklegruppe eller...? Kun fantasien sætter grænser. Er du interesseret i at sætte en gruppe i gang, bedes du henvende dig til Jens Holst på tlf. 2043 5665.

FACEBOOKGRUPPE 

Vi har en facebookgruppe, der hedder Djurslands MSer. Den er åben for alle medlemmer med sclerose, og du kan melde dig ind i gruppen her:: https://www.facebook.com/groups/306833396037235/

PÅRØRENDEGRUPPE 

Vil du være med til at etablere en pårørendegruppe på Djursland? Gruppen vil blive et fortroligt forum, hvor vi kan tale om livet som pårørende til en sclerosepatient. Har du lyst til at mødes med andre ligestillede, og har du lyst til at indgå i et fællesskab, hvor alle både giver og modtager støtte, er du velkommen til at kontakte Jens Holst på tlf. 2043 5665.

UNGE UNDER 40

Se her om unge på hjemmesiden

DIN STØTTE ER ALTID VELKOMMEN

Hvis du er interreseret i at støtte sclerosesagen med din frivillige arbejdskraft, er du altid velkommen! Så kontakt formand Jens Holst på tlf. 2043 5665 eller se mere her: https://www.scleroseforeningen.dk/vaer-med/bliv-frivillig

MEDLEMSKAB

Er du ikke allerede medlem af Scleroseforeningen, læs mere her: https://d7.scleroseforeningen.dk/medlemskab

 

Email adresse til Lokalafdelingen

msdjursland@outlook.dk