Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Faxe og Stevns

Kontakt

Formand

Lisbeth Dural
Ørnevej 10
4690 Haslev
Tlf.: 60 77 49 97
Mail: lisbeth.dural1@gmail.com

Se hele bestyrelsen her

Vi er samlingspunkt for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde. Det er vores mål at skabe netværk både mellem os som er berørt af sclerose, og alle jer der har indlflydelse på vores hverdag. I vores arbejde for at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen afholder vi både oplysende og underholdende arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede. Vi engagerer os i lokalpolitik, dels ved at arbejde i de lokale handicapråd , og dels ved kontakt med lokalpolitikere og embedsmænd.

Hvis du er interesseret i at støtte sclerosesagen med din frivillige arbejdskraft, eller med a​ndre midler, så kontakt vores formand for lokalafdelingen, som du kan se i menuen "Kontakt os" øverst på hjemmesiden. 

Lokalafdelingen Faxe/Stevns afholder café-møde den sidste tirsdag i lige måneder, undtagen december, hvor der typisk vil ligge et julearrangement.

Dem, der ønsker at spise for egen regning, mødes kl. 17.30 og selve café-aftenen starter kl. 19.00, hvor lokalafdelingen giver den første tår at drikke.
Du kan tilmelde dig via Nemtilmeld øverst på siden her.