Et individuelt forløb kan tilrettelægges som en indlæggelse af to eller tre ugers varighed. Det kan også tilrettelægges som et forløb, hvor du ikke skal indlægges, men i stedet modtager en række indsatser som telekonsultationer, det vil sige som telefon- og videokonsulationer. Endelig kan et individuelt forløb tilrettelægges som en hospitalsdag, hvor du kommer til os en hel dag, eller foregå via vores udgående funktion, hvor vi kommer hjem til dig.

Du sætter dine egne mål for dit forløb

Sclerose opleves og udvikler sig forskelligt fra person til person. Derfor har vi på Sclerosehospitalet specialiseret os i individuel rehabilitering, der målrettes og skræddersyes til den enkeltes ønsker og behov. Det er dig, der er eksperten i dit liv, og sammen med din kontaktperson opstiller du dine mål for dit personlige forløb og for tiden efter din indlæggelse.

Et stærkt mål skaber motivation og arbejdskraft

Det er afgørende for udbyttet af din indlæggelse, at du arbejder mod mål, der er vigtige for dig. Din personlige målsætning hjælper med at fastholde fokus under din indlæggelse og sikrer, at indsatserne før, under og efter indlæggelsen er meningsfulde for dig.

For at hjælpe dig med at finde den rigtige målsætning for dig, vil din kontaktperson være nysgerrig på:

  • Hvor du henter energi og glæde i din hverdag?
  • Hvilke udfordringer, der er tilbagevendende kilder til utilfredshed?
  • Hvad dine problemstillinger i hverdagen er?
  • Hvad der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker?

Læs mere om individuelt forløb