Gå til hovedindhold

Cykelnerven er samarbejde og højt humør

21. juli 2017
Kort fortalt

Cykelnerven havde igen i år standhaftige og ivrige ambassadører med, som elsker bjergcykling og dét at være med til at sprede kendskabet til sclerose.

Thumbnail

Martin Jørgensen var med som ny ambassadør, og han fik Cykelnerven godt ind under huden både i bjergene og om aftenen, hvor han lagde interesserede ører til rytternes personlige historier om sygdommen. Han gjorde det i selskab med den ukuelige guldfirer, der cykler med uden tøven for fjerde gang. Eskild Ebbesen var som altid en fighter, der nåede først til tops på de bidende bjerge. Peter Tanev var ikke i tvivl om, at han næste år også takker ja til ambassadørrollen, og det samme gør sig gældende for Mikael Kamber, der har sclerose tæt inde på livet.

Supersejt

Selvom Cykelnerven har en række kendte ambassadører, som kan nyde stor respekt for deres sociale og fysiske egenskaber, så er respekten gengældt. Medlemmerne af guldfireren mener, at fundraising også handler om at samarbejde og bevare det gode humør, og de har stor beundring for dem, der trods sygdom udfordrer bjergene:
»Det med at bevare det gode humør, det er noget ganske særligt. Vi ser og mærker det hos dem, der på Cykelnerven er ramt af sclerose. De er nogle stærke ambassadører, og det er supersejt.«

Derfor cykler vi i Frankrig

Den sidste aften var ikke kun en sejrsfest for de passionerede Cykelnerven-ryttere. Det var også en sejr for sclerose. Cykelnerven er en unik mulighed for at udfordre sig selv i fransk bjergterræn, men alle ryttere, frivillige og de dygtige trænere cyklede også med, fordi de ønsker at bidrage til den vigtige forskning i sclerose.
»Hør her, for det er vigtigt, det her: Vi gør det her for nogen og for noget! Det er en forbandet sygdom. Det er et supergodt formål, og det er al sved og alle kræfter værd. Vi har givet sclerose en masse fokus og forhåbentlig givet Scleroseforeningen en masse midler til den vigtige forskning,« udtalte Cykelnerven-ambassadør Thomas Helveg på vej op ad det ikoniske bjerg Col de la Biche.
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.