Gå til hovedindhold

De grønne kys er talt op

20. september 2016
Kort fortalt
Tusind tak til alle jer, der gav en hånd med til Kys Sclerose Farvel kampagnen 2016. Indsamlingsresultatet er netop gjort op, og der er indsamlet i alt 1,8 millioner kroner. Kampagnen bød i år på kendte ansigter, kyssevents og lysegrønne kyskager.
Thumbnail

Kys Sclerose Farvels frontfigurer var i år danser Silas Holst, sangerinde Szhirley og komiker og tv-personlighed Ellie Jokar. De tre ambassadører har året igennem været fantastiske til at sprede budskabet om nødvendigheden i at samle penge ind til forskning i sclerose og kysse sygdommen farvel.

På de sociale medier har de grønne kys fået masser af opmærksomhed, og butikker landet over har ikke kun haft indsamlingsbøsser stående, men har også støttet via salg af helt særlige Kys Sclerose Farvel støtteprodukter. Det har blandt andet været muligt at købe lysegrønne kyskager, grønne smoothies og smukke postkort af tegneren Simone Thorup Eriksen for bare at nævne få ud af rigtig mange flotte initiativer. Og hos Scleroseforeningen modtager vi dagligt henvendelser om nye, lokale indsamlingsinitiativer og får mails fra stolte og idérige egen-indsamlere, hvilket frembringer store smil i foreningen.

Vi sender masser af grønne kys jeres vej, og er stolte af jeres engagement!

Vi glæder os allerede til Kys Sclerose Farvel 2017 og arbejder lige nu på at planlægge endnu en fantastisk kampagne. Husk derfor at følge med på Facebook og Instagram, hvor du kan læse seneste nyt om kampagnen og de helt nye initiativer.  

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.