Gå til hovedindhold

INDSAMLINGSREKORD TIL YOU RUN 2016

28. april 2016
Kort fortalt
Søndag den 24. april løb over 200 friske løbere for Scleroseforeningen ved dette års udgave af velgørenhedsløbet YOU RUN i København. En enkelt løber slog alle rekorder ved at indsamle mere end 28.500 kroner, som alle går direkte til forskning i sclerose.
Thumbnail

Startskuddet til velgørenhedsløbet YOU RUN lød søndag morgen ved Københavns Havn. Her stod mere end 200 morgenfriske løbere klar til at løbe en tur for Scleroseforeningen. De mange løbere kunne frit vælge mellem at løbe distancerne 5 km, kvartmarathon eller halvmarathon. Solen skinnede over København, og løberne var ude på en flot tur. Løbet startede ved Den Sorte Diamant og fortsatte rundt om Inderhavnen, ud forbi Operaen og tilbage langs Islands Brygge, inden de kunne løbe over målstregen ved Den Sorte Diamant.

Indsamlingsrekord i hus

Blandt de 200 løbere, som løb med for Scleroseforeningen, var Lars Hendriksen. Lars løb med på YOU RUN til ære for sin søster, som har haft sclerose i 15 år. Han slog alle rekorder med en personlig indsamling på mere end 28.500 kroner. I alt indsamlede Scleroseforeningens løbere ikke mindre end 254.000 kroner, som går direkte til ny forskning i sclerose.

Olivia Danmark løb for Scleroseforeningen

Igen i år deltog virksomheden Olivia Danmark i YOU RUN, hvor 26 friske medarbejdere løb til fordel for Scleroseforeningen.

”I år har Olivia Danmark indsamlet 11.250 kr. til fordel for Scleroseforeningen, og vi er glade for donationen til foreningens vigtige arbejde. En af Olivia Danmarks medarbejdere og hendes to børn har endda indsamlet yderligere 5.800 kr. til Scleroseforeningen. Alle løbere, der har indsamlet over 5.000 kr., var med i en konkurrence om en rejse til New York, og minsandten om ikke hun vandt rejsen,” fortæller Jeanette Vincent fra Olivia Danmark.

Scleroseforeningen siger tusind tak til alle, som løb med, heppede og gav en frivillig hånd på vores stand. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.