Gå til hovedindhold

Kommunikationsrådgiver bliver ny ambassadør for Scleroseforeningen

4. maj 2017
Kort fortalt

Michael Kristiansen har sagt ja til at støtte den gode sag og hjælpe Scleroseforeningen.

Thumbnail

Kommunikationsrådgiver, tv-vært og tidligere spindoktor Michael Kristiansen har meldt sig under fanerne hos Scleroseforeningen og vil fremover være ambassadør for foreningen. Klaus Høm, direktør i Scleroseforeningen, er glad for den nye mand på holdet:

”Det er en kapacitet af stor kaliber, vi indleder samarbejde med her. Det er vi meget glade for og stolte af. Michael har sagt ja til at hjælpe os med udbrede kendskabet til sclerose, og de konsekvenser sygdommen har for næsten 15.000 danskere, og vi glæder os meget til samarbejdet,” siger han.
Michael Kristiansen ser også frem til samarbejdet:

”Scleroseforeningen står over for nogle spændende udfordringer og muligheder, og jeg glæder mig til at indlede et samarbejde med foreningen. Jeg håber, at jeg kan bidrage med min viden og erfaring, når vi skal udbrede kendskabet til denne sygdom, der hvert år rammer 600 danskere,” siger han.

Lang erfaring som rådgiver

Til daglig rådgiver Michael Kristiansen en række virksomheder, organisationer og erhvervsfolk i Public Affairs. Michael Kristiansen er derudover politisk kommentator for TV 2 NEWS og har i mere end 25 år fulgt den politiske dagsorden på tætteste hold. Først som journalist og redaktør på Politiken og Berlingske Tidende og senere som pressechef og særlig rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Som ambassadør for Scleroseforeningen kommer Mikael Kristiansen i selskab med blandt andre OL-guldvinderen Pernille Blume, entertainer Ellie Jokar, skuespilleren Silas Holst, fodboldspillerne Thomas Delaney, Martin Jørgensen og Thomas Helweg,  sangerinden Szhirley, professor Henrik Holt Larsen og komikeren Carsten Bang.
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.