Gå til hovedindhold

Lillebror hopper i vandet

6. august 2013
Kort fortalt
To brødre vil gøre en 12 km lang svømmetur fra Himmelbjerget til Silkeborg til en tradition. Formålet er at samle penge ind til sclerosearbejdet
Thumbnail

Med overskriften ”Fest på Floden” svømmede 28-årige Mads Gøttler sidste år den 12 kilometer lange tur fra foden af Himmelbjerget til Silkeborg. Hans mor, Pernille, har sclerose, og Mads brugte svømmeturen til at indsamle 12.000 kroner til Scleroseforeningen.

”Det vil jeg også,” siger Mads Gøttlers lillebror, Kristian, der sammen med sin storebror vil gøre den lange svømmetur til fordel for mennesker med sclerose til en tradition. Den 17. august hopper han derfor i vandet for at svømme de 12 kilometer til Silkeborg. Ruten går fra Himmelbjerget over Julsø, Borre Sø, Brassø og Gudenåen til Silkeborg.

Familie, venner og bekendte vil følge Mads fra både på vandet, og ingen tvivl om, at der vil være mange mennesker, som modtager ham, når han dukker op af vandet i Silkeborg. Hans mor agter også at svømme sammen med ham et stykke vej mod målet.

Storebror Mads havde sidste år som mål at samle penge ind til Scleroseforeningen, men et andet mål var at svømme turen på under fire timer. Han gjorde det på 3 timer og 22 minutter.

Nu venter venner og bekendte spændt på, om Kristian Gøttler kan matche sin storebror, såvel hvad angår indsamlingen af de 12.000 kroner som den flotte tid.

Pengene skal komme ind bl.a. gennem Kristians Gøttlers egenindsamling på nettet, dels ved indsamling på dagen og ved en havefest hjemme hos Mads og Kristians forældre i Silkeborg.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.