Gå til hovedindhold

Nu kan du læse gode historier om Cykelnervens bjerge

26. februar 2014
Kort fortalt

Bogen ”Tyve tinder i Tour de France” byder på flere af de bjerge, Scleroseforeningens nye cykelevent omfatter. Vi bringer de pågældende kapitler

Thumbnail

Den ihærdige cykelmotionist og forfatter Jesper Ralbjerg har skrevet en fængslende bog om tyve af de bjerge, som er blevet kendt i Tour de France sammenhæng. Den meget roste bog med Jesper Ralbjergs oplevelser under cyklingen op og ned ad de franske bjerge omfatter flere af de bjerge, som deltagerne i Cykelnerven også bliver udfordret af. Det sker, når det går løs med cykeleventen i Pyrenæerne fra den 25. til den 29. juni.
Blandt de bjerge, som ”Tyve tinder i Tour de France” drejer sig om, er fire bjerge, der indgå i årets Cykelnerven, bl.a. Tourmalet og Col de Peyresourde.

Bogen beskriver forfatterens glæder og strabadser i bjergene, men den fortæller også en lang række spændende historier om cykellegendernes møde med tinderne.
Scleroseforeningen har fået mulighed for at bringe Jesper Ralbjergs beretning om de bjerge, som deltagerne i Scleroseforeningens cykelevent skal ned og stifte nærmere bekendtskab med.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.