Gå til hovedindhold

Scleroseforeningen henter ny kommunikationschef i egne rækker

16. august 2021
Kort fortalt

Mogens Damgaard har per 1. august 2021 skiftet en stilling som fundraisingchef ud med jobbet som chef for en ny afdeling i Scleroseforeningen, der samler kommunikation, fundraising og partnerskaber under hans ledelse.

Mogens Damgaard har per 1. august 2021 overtaget ledelsesansvaret for Scleroseforeningens kommunikationsafdeling. Samtidig fortsætter han som chef for foreningens afdeling for fundraising og strategiske partnerskaber, som han har haft ansvaret for siden 2017.

Han afløser Peter Palitzsch Christensen, der efter 11 år som kommunikationschef i Scleroseforeningen har skiftet til en kommunikationschefstilling i Sundhed.dk.

Med ansættelsen af Mogens Damgaard som ny kommunikationschef og sammenlægningen af to afdelinger under hans ledelse ønsker Scleroseforeningen at styrke sammenhæng og synergi mellem medlemstilbud, fundraising og kommunikationsindsatser som afsæt for en ny strategi:

”Vi går en fremtid i møde, der stiller stadig større krav om at være omstillingsparate og agile, og hvor vi står over for at skulle udvikle en ny strategi for foreningen fra 2023. Vi har haft en usædvanlig stærk fundraising- og partnerskabschef i Mogens, og jeg er ikke i tvivl om, at han med sit nye udvidede ledelsesansvar er den helt rette til konkret og strategisk at være med til at skabe grobunden for flere og stadig mere tilfredse medlemmer, bidragydere og samarbejdspartnere, og for den politiske bevågenhed, vi er afhængige af for at sikre de bedst mulige vilkår for mennesker med sclerose,” siger direktør i Scleroseforeningen Klaus Høm.

Selv siger Mogens Damgaard: ”Jeg glæder mig helt utrolig til at være med til at styrke samspillet mellem foreningens mærkesager, fundraising og oplysning, og til at være med til at skabe resultater, der batter for mennesker med sclerose.”

Mogens Damgaard er uddannet cand. scient. soc. fra RUC. Han har tidligere været kommunikationschef i Red Barnet og fundraisingchef i Røde Kors og har desuden stiftet og drevet egen kommunikationsvirksomhed i en lang årrække.

Vi har haft en usædvanlig stærk fundraising- og partnerskabschef i Mogens, og jeg er ikke i tvivl om, at han med sit nye udvidede ledelsesansvar er den helt rette til konkret og strategisk at være med til at skabe grobunden for flere og stadig mere tilfredse medlemmer, bidragydere og samarbejdspartnere, og for den politiske bevågenhed, vi er afhængige af for at sikre de bedst mulige vilkår for mennesker med sclerose

Klaus Høm

Direktør i Scleroseforeningen

Jeg glæder mig helt utrolig til at være med til at styrke samspillet mellem foreningens mærkesager, fundraising og oplysning, og til at være med til at skabe resultater, der batter noget for mennesker med sclerose.

Mogens Damgaard

Chef for kommunikation, fundraising og partnerskaber i Scleroseforeningen

Der er ingen kommentar endnu