Gå til hovedindhold

Fysioterapeuter i Region Sjælland

Kort fortalt

Her kan du se en liste over fysioterapeuter i Region Sjælland, som har særligt kendskab til sclerose

Nedenstående fysioterapeuter har deltaget i en temadag eller et kursus om fysioterapi til sclerosepatienter gennem Danske Fysioterapeuter. Temadagen fandt sted i 2013 og kurserne har fundet sted i 2015, 2017, 2018 og 2019. Ved hver fysioterapeut på listen fremgår det, om vedkommende har deltaget på temadag eller kursus.

Kurset tilbydes jævnligt i et samarbejde mellem Danske Fysioterapeuter og Scleroseforeningen, og oversigten opdateres derfor løbende.

Da Danske Fysioterapeuter ikke må opgive navnene på deltagere, er det deltagerne selv, der skal give tilladelse til, at deres navn offentliggøres her. Derfor er oversigten ikke nødvendigvis udtømmende.

Der kan sagtens findes fysioterapeuter overalt i Danmark med stor erfaring inden for behandling af mennesker med sclerose, men de vil ikke optræde på denne liste, hvis ikke de har deltaget på temadagen eller kurset.

 

Allan Bjærge Poulsen
Maja Lykke Tomsen
Fyshuset
Norvangen 3 B/C
4220 Korsør
Slagelse Kommune
Telefon 5837 4040 / 5837 2018
www.fyshuset.dk
Har deltaget i kursus
Gode adgangsforhold. Træningsfaciliteter med fitness-maskiner og store gymnastiklokaler. Gode omklædningsforhold. Klinikken har stor erfaring indenfor individuel behandling og træning for sclerosepatienter.

Ann-Christin Werngreen
Annette Bruijn Schlaikjer
Mie Westphal  Larsen

Fysio Danmark, A-FYS Solrød
Langager 6
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Telefon 5614 5211
www.a-fys.dk
Har deltaget i kursus/temadag
Klinikken har udemærkede handicapfaciliteter - både ved indgangen af klinikken med parkering og automatisk døråbning og gode toilet forhold. Klinikken har stort træningscenter med mange forskellige træningsmaskiner. Herudover er der 2 holdtræningssale. Der tilbydes flere sclerose hold om ugen, hvor der trænes efter de kliniske retningslinier. Der trænes bl.a. styrke, kondition, balance, dual task, udspænding og der er også mulighed for yoga for sclerosepatienter. Der er også fokus på kognition, træthed, energi mm.

Christian Beyer Jørgensen
FysioDanmark Roskilde
Københavnsvej 170
4000 Roskilde 
Roskilde Kommune 
Telefon:  4675 7815
 https://www.fysiocenterroskilde.dk
Har deltaget i kursus  Stor fysioterapeutisk klinik med eget træningscenter, flere holdsale og masser af træningsmuligheder. Parkering lige ved døren. Vores neurologiske fysioterapeuter har specialviden om sclerose og står klar til at tage imod dig. Denne fysioterapeut bliver din kontaktperson i dit forløb, hvor du ligeledes vil blive hjulpet af et team bestående af sygeplejersker, ergoterapeuter og træningsinstruktører. De vil i tæt samarbejde planlægge dit forløb, som individuelt tilpasses til dig og dine problemer. Vi tilbyder specifikke Sclerosehold samt selvtræning efter vejledning fra fysioterapeut. Såfremt du er berettiget til det, tilbyder vi individuelle behandlinger og individuelt superviseret træning ved fysioterapeut

Jeanett Løie
Fysiosyd
Over Bølgen 130
2670 Greve
Greve Kommune
Telefon 4390 2004
http://www.fysiosyd.dk
Har deltaget i kursus
Handikap-parkering for klinikken indgang. 300m fra Hundige station. Elevator i klinikken

Marjanne den Hollander
Fysiodanmark Næstved
Skt. Jørgens Park 66
4700 Næstved
Næstved Kommune
Telefon 5572 4322
http://www.fysium.dk/
Har deltaget i kursus

Mikkel Tilgreen
Rasmus Høj Rosenkrands
FysioDanmark Roskilde
Københavnsvej 170
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Telefon 4675 7815
http://www.fysiocenterroskilde.dk/
Har deltaget i kursus
Stor fysioterapeutisk klinik med eget træningscenter, flere holdsale og masser af træningsmuligheder. Parkering lige ved døren. Vores neurologiske fysioterapeuter har specialviden om sclerose og står klar til at tage imod dig. Denne fysioterapeut bliver din kontaktperson i dit forløb, hvor du ligeledes vil blive hjulpet af et team bestående af sygeplejersker, ergoterapeuter og træningsinstruktører. De vil i tæt samarbejde planlægge dit forløb, som individuelt tilpasses til dig og dine problemer. Vi tilbyder specifikke Sclerosehold samt selvtræning efter vejledning fra fysioterapeut. Såfremt du er berettiget til det, tilbyder vi individuelle behandlinger og individuelt superviseret træning ved fysioterapeut.

Nanna Stenholm Linde
Træningsafsnittet Trekroner, Træning og Sundhed Roskilde Kommune
Trekroner Centervej 41
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Telefon 4631 8059
Har deltaget i kursus
Kommunal genoptræning med speciale inden for neurologien. 

Ulla Bygaard Rasmussen
FysioCenter Kalundborg
Vestre Havneplads 10
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Telefon 5951 5757
http://www.fysiocenterkalundborg.dk
Har deltaget i kursus
FysioCenter Kalundborg tilbyder specialiseret holdtræning og individuel behandling til patienter med sclerose. I dialog med den scleroseramte tilrettelægges trænings- og behandlingsforløbet ud fra den enkelte patientens aktuelle behov. Træningen følger de Nationale Kliniske Retningslinjer til voksne med nedsat funktionsevne som følge af multiple sclerose – suppleret med veldokumenterede behandlingsmetoder, der afhjælper eller lindrer den scleroseramtes aktuelle udfordringer.